Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Primii pași spre sănătatea ta - cele 6 luni de apă alcalină

Primii pași spre sănătatea ta - cele 6 luni de apă alcalină

27 octombrie 2021 | scris de Finaqua

Apa alcalină, izvor de sănătate

Chiar dacă pentru orice există un început, de la unele lucruri nu putem lua pauză niciodată. Unul dintre acele lucruri este hidratarea. Fără apă, viața s-ar opri. De când ne naștem, avem nevoie, neîntrerupt, de apă. Dacă în primele luni ale vieții celulele noastre se hidratează prin laptele matern, printre primele alimente pe care le introducem în dieta copilului se află apa. Simplul gest de a ne hidrata devine un automatism și, totuși, cât de sănătos ne hidratăm?

De la apa simplă la cea îmbogățită, evoluată, este un singur pas. Deși mulți consideră apa alcalină o noutate în ceea ce privește stilul de viață, această apă există în natură încă de dinainte ca omul să se fi născut. O apă alcalină, izvorâtă din natură, este o apă care, pe lângă mineralele benefice pe care le conține, are un pH alcalin care ajută la neutralizarea acidității care se depozitează în organism din cauza alimentației, stresului de zi cu zi și a stilului de viață haotic pe care îl avem.

Haosul nu poate fi evitat, dar poate fi eliminat

Tărim într-o epocă a vitezei, în care cu greu putem evita problemele cotidiene, poluarea, substanțele nocive care se găsesc la tot pasul în alimentele pe care le consumăm. Iar toate acestea pun presiune pe organismul nostru. Fizic, 24 de ore din 24, corpul nostru luptă cu toate „atacurile” venite din exterior. Supus unui stres constant, nivelul de aciditate crește, declanșând boli. Boli care ne împiedică să evoluăm, să ne trăim viața așa cum ne-am dori. Apa alcalină, având un pH neutru, vine să combată acea aciditate, ajutând, astfel, organismul să aibă puterea de a munci în continuare pentru binele nostru atât fizic, cât și psihic.

De la bine la mai bine. Apa alcalină și beneficiile ei

Desigur, este suficient să bei doar apă pentru ca organismul tău să fie hidratat. Zeci de ani am fost obișnuiți să bem apa venită prin rețeaua de distribuție. Apă care, captată din natură, călătorește zeci, uneori chiar sute de kilometri până în casele noastre. Și care, pe drum, se întâlnește cu elemente nocive care ne pot dăuna. Cu ce e diferită apa alcalină? Este lipsită de impurități, îmbogățită cu minerale și, mai ales, naturală. Iar când ne hrănim și hidratăm cu natura, efectele nu pot fi decât benefice. Așa se face că, pe lângă hidratarea pe care ne-o oferă apa simplă, de la robinet, apa alcalină vine în plus cu alte beneficii:

  • Poate ajuta la reducerea arsurilor stomacale prin dezactivarea pepsinei, enzima responsabilă cu refluxul gastric.
  • Pune umărul la întărirea oaselor, datorită mineralelor benefice pe care le conține.
  • Ajută la hidratarea și oxigenarea sângelui, lucru care poate duce la o circulație periferică mai bună.
  • Poate ajuta la pierderea în greutate prin îmbunătățirea metabolismului.
  • Îmbunătățește sistemul imunitar și îl ajută să lupte mai bine cu dăunătorii externi.
  • Are efect de anti-îmbătrânire, antioxidanții din ea fiind mai bine absorbiți de organism.
  • Oferă energie și vitalitate, pregătind organismul pentru orice provocare culinară.

Primii pași spre bine. Obiceiul hidratării cu apă alcalină!

Exact ca în cazul oricărui obicei nou, organismul are nevoie de cel puțin o lună să se obișnuiască cu noua rutină. Din fericire, în cazul apei alcaline, este suficient să faci trecerea treptat, pe parcursul a câteva zile, pentru a te bucura de beneficiile pe care apa alcalină ți le va oferi. În cazul Sistemului de filtrare Finaqua DUO cu 6 stadii de filtrare, cele două fluxuri de apă, cea cu pH Neutru și cea alcalină, te vor ajuta să faci trecerea mult mai ușor, amestecând cele două tipuri de apă în paharele zilnice de hidratare, astfel:

 

Apă Alcalină

Apă cu pH Neutru

Săptămâna 1

30%

70%

Săptămâna 2

50%

50%

Săptămâna 3

70%

30%

Săptămâna 4

100%

0%Și atât! Tot ce contează după, este să continui să bei apă alcalină cu regularitate, astfel încât să te bucuri de un sistem imunitar puternic care se ferește cu ușurință de boli. Iar după 6 luni, vei simți cum corpul tău va fi mult mai energic, datorită reducerii stresului oxidativ.

ANTERIOR
Apa alcalină - mit sau realitate?
URMĂTOR
Avem supercomputere în buzunar, dar apă „nătângă” la robinet
Vrei încă
100 de lei
reducere?
În plus față de reducerea
temporară de 30% de pe site?
Primește la tine acasă:
apă alcalină, antioxidantă, microstructurată, ionizată natural și îmbogățită cu magneziu și hidrogen.