Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Apa cu pH neutru produsă de filtrele Finaqua și beneficiile ei
Apa. Poțiunea magică a vieții. Elementul chimic care stimulează, necontenit, viața. Picătura de lichid care se încăpățânează să ne mențină sănătoși. Moleculele inseparabile menite să adie prin celule pentru a le hidrata, la fel cum adie firul de vânt pentru a ne răcori.

Apa cu pH
neutru,

călătoria spre o viață
echilibrată

Ce bine merge un pahar cu apă rece vara, când organismul se lasă pradă soarelui. Și ce bine merge un strop de hidratare intensă iarna, când frigul ne încarcerează buzele. Un pahar de apă este oricând bun. Dimineața, între mese, după efort, la plajă, seara – tot timpul, pe parcursul unei zile, unei saptamani, luni și ani la rând.
Dar, pe lângă momentul în care bem apă și pe lângă faptul că bem apă (și atât), atenția ar trebui să ne fie îndreptată spre încă un factor. Ce fel de apă este bună de consum? Apa de la robinet, apa plată îmbuteliată, apa minerală, apa filtrată?

Apa cu pH Neutru nu e de oriunde și oricum

Cu toții cunoaștem deja structura apei: două molecule de hidrogen și o moleculă de apă. Moleculele sunt formate din atomi și sunt considerate, în general neutre. Adică, nu au o sarcină electrică pozitivă sau negativă. Apa este cel mai cunoscut exemplu de moleculă neutră formată dintr-un atom de oxigen și doi atomi de hidrogen. Aparent, apa pare a avea un pH neutru. O moleculă neutră este considerată stabilă și fericită.
În lumea moleculară, totuși, a fi fericit nu este întotdeauna suficient. Moleculele sunt adesea într-o stare de flux. Atomii care le alcătuiesc tind să se miște foarte mult. Acestea se pot desprinde pentru a forma ioni. Unii pot avea o sarcină electrică pozitivă, alții negativă. Ionii pot fi formați dintr-un atom sau mai mulți atomi combinați. Dacă molecula de apă se rupe, combinațiile cele mai probabile de
ioni care se pot forma sunt hidrogen încărcat pozitiv și oxigenul care va fi legat de un hidrogen sau hidroxid, rezultând o sarcină electrică negativă. Tocmai din cauza faptului că există acest risc de a apărea un ion de hidrogen cu încărcătură pozitivă în urma ruperii (adesea prin electroliză), apa cea mai bună și ideală de consumat este apa îmbogățită cu hidrogen molecular.
În cazul Finaqua, molecula de hidrogen este adăugată în apă fără a separa moleculele de H2O deja existente, deci fără a fi pericolul ca apa să devină acidă din cauza ionului de hidrogen pozitiv. Dimpotrivă. O astfel de apă îmbogățită cu hidrogen molecular este alcalină, deoarece molecula adăugată are încărcătură electrică negativă.

Și dacă apa cu pH neutru (adică cea cu pH 7 pe scara de măsurare a pH-ului de la 0 la 14) există de la natură, atunci ce diferențe există între apa de la robinet, cea îmbuteliată și cea filtrată? Ei bine, diferența se referă la componența apei și la efectele pe care acestea le au asupra organismului.
Apa îmbuteliată
Apa de la robinet
Apa Finaqua
  • Conținutul real al apei nu este neapărat cunoscut publicului larg. Eticheta ar trebui să vorbească. Dar dacă o face cu „jumătate de gură”?
  • Substanțele chimice care formează plasticul pot migra în apă. Se cunoaște faptul că o sticlă cu apă plată lăsată un timp îndelungat la soare sau lângă o sursă de căldură este bună de aruncat.
  • Poate conține contaminați microbieni. Adică Cryptosporidium ce poate da criptosporizodă – ceea ce provoacă probleme digestive.
  • Ce facem cu atât de mult plastic atât de nociv pentru planetă?
  • Pe termen lung, cheltuielile sunt foarte ridicate.
  • Apa de la rețeaua publică de distribuție nu conține numai atomi de hidrogen și oxigen. Conține clor, poate conține urme de rugină din cauza țevilor posibil ruginite prin care trece, urme de plumb și cupru.
  • Din cauza vechimii țevilor, este posibil să se strecoare în apă particule negre. Acest lucru poate însemna că țevile se dezintegrează și pot fi prezente în apă particule chimice.
  • Uneori, poate avea un miros de ouă stricate ceea ce înseamnă că apa este plină de bacterii.
  • Gustul metalic care se poate simți provine de la scăderea pH-ului și depunerea unei cantități prea mari de rugină.
  • Filtrele special create pentru acest proces elimină impuritățile din apă, ceea ce o face proaspătă de fiecare dată, cu fiecare pahar. Nu există clor, plumb, cupru și niciun alt element care să o facă periculoasă pentru sănătate.
  • Gustul și mirosul nu sunt influențate de nimic deoarece apa conține numai ceea ce este nevoie pentru o hidratare optimă a organismului.
  • Nu există nicio posibilitate de poluare a planetei, deoarece cartușele filtrante uzate se reciclează în service-ul Finaqua. Filtrul este montat la robinet și te poți bucura de apă curată ca de la izvor, în orice moment al zilei.
  • Pe termen lung, este cea mai bună investiție.

Sănătate, ca sănătate, dar doar pe jumătate?
Efectele asupra sănătății ale diferitelor tipuri de apă cu pH neutru

Apa îmbuteliată
Apa de la robinet
Apa Finaqua
  • În cazul copiilor, și chiar în cazul persoanelor în vârstă, pot apărea infecții cu E.coli sau chiar salmonella.
  • Adulții pot ajunge să dezvolte enterocolite
  • Poate cauza în timp probleme gastrointestinale
  • Cantități prea mari de clor pot afecta dezvoltarea bebelușilor
  • Poate cauza probleme cu rinichii
  • Poate favoriza apariția infecțiilor
  • Hidratare în profunzime
  • Ferește organismul de dezvoltarea anumitor boli deoarece nu este un mijloc de transport în organism al impurităților din apă, ele fiind filtrate
Apa cu pH neutru.
Natura ne-o oferă, omul o transformă
Cum putem face rost de apă cu pH neutru?
Izvoarele naturale, cea mai bună sursă de apă cu pH neutru
Apa din izvoare și fântâni provine, în general, de la precipitațiile care ajung în sol și se infiltrează în rocile subiacente. Aceste precipitații sunt, însă, acide. Iar pentru că Natura este binevoitoare și ne oferă toate resursele care sprijină viața, odată ajunsă în sol, ploaia este filtrată și îmbogățită cu minerale, iar
pH-ul ei se modifică în funcție de locurile prin care trece până ajunge să fie găsită și consumată. Rocile printre care își croiește drum sunt pline de minerale, iar, în calea ei spre întâlnirea cu oamenii, apa devine alcalină. Numai bună să te servească. Dar unde se găsesc astfel de izvoare?
Toscana, Italia
Munții Alpi,
Franța
Izvorul Ölfus,
Islanda
Phop Phra,
Thailanda
Ayutthaya,
Thailanda
Aici există izvoare de apă cu pH neutru, apă ascunsă sub dealurile scăldate de soare. Este recunoscută internațional și a ajuns în toate colțurile lumii.
Izvoarele s-au format în urma ploilor și a zăpezii de pe unul dintre platourile munților. Apa se filtrează în mod natural în straturile de rocă subterană.
Este considerat unul dintre cele mai curate ecosisteme din lume. Apa de aici este filtrată în mod natural, zi de zi, de 5.000 de ani și nu dă semne de oboseală.
Apa care trece prin izvoarele din această regiune are toate proprietățile apei cu pH neutru. O parte din izvoare sunt și alcaline, un motiv în plus de bine.
Aroma acestei ape este foarte subtilă și pământească, deoarece izvorăște din adâncuri. Are o textură netedă și mătăsoasă care face apa să fie minunată.

Apa cu pH neutru,
exploatată și
murdărită de om

Apa cu pH neutru, filtrată direct
de la robinet, cea mai apropiată de natură

Din nevoia de a aduce mai aproape apa cu pH neutru și cea alcalină, omul a adunat micile cascade dintre roci și a introdus-o în magazine. Apa este captată, îmbuteliată și vândută astfel, pentru a fi la îndemâna oricui. Problema este că apa îmbuteliată nu are aceleași proprietăți ca apa băută direct de la izvor. Având în vedere că nu mai urmează circuitul natural de trecere printre rocile munților, mineralele și toate substanțele care sunt în apă, la momentul exploatării, își pierd proprietățile după îmbuteliere.
Apoi, uneori, apa din sticlele de plastic este supusă procesului de electroliză pentru a deveni alcalină. Acest lucru o „sărăcește” deoarece se despart moleculele de hidrogen și oxigen. Este pusă în recipiente de plastic și lăsată mult timp așa, motiv pentru care există riscul ca microparticulele din plastic să intre în apă. Pe lângă acest lucru, se pune problema plasticului exagerat de mult care se adună și murdărește natura.
Apa de la robinet poate aduce cu sine impuritățile care se află pe țevile prin care trece. Pe lângă urmele de clor, pot exista și urme de cupru sau plumb, elemente chimice care îi oferă apei un gust metalic și sunt periculoase pentru sănătate. Acest lucru influențează nu doar sănătatea, ci și pH-ul apei.
Așadar, cea mai simplă și sigură soluție pentru a avea la îndemână apă cu pH neutru este un filtru montat direct la robinet. Cu ajutorul acestuia, apa de la robinet este filtrată și toate impuritățile rămân în filtrele respective. Pe termen lung este cea mai bună investiție care te va ajuta să îți formezi obiceiul vital de a bea apă sănătoasă.
Cu mic, cu mare,
o apă bună pentru fiecare


Apa cu pH neutru este potrivită pentru oricine, însă ea este recomandată să fie consumată doar în situații specifice.
Pentru copiii care
au până în 2 ani
Atunci când urmezi
un tratament
Pentru hidratarea
animalelor de companie
În timpul mesei
Pentru udarea
plantelor
Atunci când vrei să faci mai ușor
trecerea spre apă alcalină
Apa cu pH neutru
pentru copii
Copiii au nevoie de un volum de 3 ori mai mare de hidratare decât adulții și sunt mult mai predispuși în a dezvolta diferite afecțiuni medicale și de a se deshidrata. Pentru că organismul lor este fragil, e nevoie ca noi, adulții, să le oferim grija și protecția noastră. Cel mai important este să îi hrănim și să îi hidratăm corespunzător pentru fiecare vârstă. Intrauterin, copiii se dezvoltă într-un mediu alcalin și vin pe lume la fel. Da, apa alcalină este superbă pentru sănătate, dar nu și pentru bebeluși și copii până la 2 ani. Ei au nevoie de apă filtrată cu pH neutru pentru a se putea dezvolta armonios și a nu le fi dat peste cap organismul.
Ulterior, după vârsta de 2 ani, când încep să intre în contact cu medii acide, pH-ul lor se schimbă și devine neutru. Nu le putem da apă de la robinet cu riscurile impurităților. Și nici apă îmbuteliată, pentru că este costisitoare și, de multe ori, nu știm tot ce conține. Prin urmare, soluția ideală este apa filtrată, direct de la robinet. Și pentru că darurile Naturii sunt nelimitate, Finaqua a decis să aducă pentru bebelușul tău apă pură, ca de izvor, în fiecare pahar. Sau biberon.
Apa cu pH neutru
și tratamentele medicamentoase
Copiii au nevoie de un volum de 3 ori mai mare de hidratare decât adulții și sunt mult mai predispuși în a dezvolta diferite afecțiuni medicale și de a se deshidrata. Pentru că organismul lor este fragil, e nevoie ca noi, adulții, să le oferim grija și protecția noastră. Cel mai important este să îi hrănim și să îi hidratăm corespunzător pentru fiecare vârstă. Intrauterin, copiii se dezvoltă într-un mediu alcalin și vin pe lume la fel. Da, apa alcalină este superbă pentru sănătate, dar nu și pentru bebeluși și copii până la 2 ani. Ei au nevoie de apă filtrată cu pH neutru pentru a se putea dezvolta armonios și a nu le fi dat peste cap organismul.
Ulterior, după vârsta de 2 ani, când încep să intre în contact cu medii acide, pH-ul lor se schimbă și devine neutru. Nu le putem da apă de la robinet cu riscurile impurităților. Și nici apă îmbuteliată, pentru că este costisitoare și, de multe ori, nu știm tot ce conține. Prin urmare, soluția ideală este apa filtrată, direct de la robinet. Și pentru că darurile Naturii sunt nelimitate, Finaqua a decis să aducă pentru bebelușul tău apă pură, ca de izvor, în fiecare pahar. Sau biberon.
Apa cu pH neutru,
hrana plantelor de apartament
Florile au nevoie de o îngrijire specială pentru a ne putea bucura de frumusețea lor. Au nevoie de apă dulce, curată, fără clor sau alte substanțe ce le pot afecta rădăcinile. De asemenea, în apa de la robinet poate exista calcar și plantele sunt afectate de acesta.
În plus, dacă apa este prea acidă și acest lucru le poate afecta. De aceea, apa cu pH neutru este una dintre cele mai bune variante de hidratare a frumuseții verzi care ne împrospătează zilnic casa.
Apa cu pH neutru
și tratamentele medicamentoase
Animalele de companie, chiar dacă au organismul diferit de cel uman, au nevoie, la fel ca noi, de apă sănătoasă, iar dacă nu sunt hrănite și hidratate cum trebuie, pot dezvolta diferite afecțiuni. Majoritatea animalelor de companie pe care le-am adoptat în sânul familiei noastre au organismul acid, spre deosebire de om, care are organismul cu pH neutru.
De aceea, apa alcalină nu este recomandată, pentru că le poate afecta pH-ul. Nici apa acidă nu este recomandată, pentru că, un nivel al pH-ului prea acid, le poate dăuna. Și atunci, cea mai bună este apa cu pH neutru, filtrată și lipsită de impurități, care să le protejeze organismul și să le ajute să stea alături de noi cât mai mulți ani.
Vrei să treci mai ușor la stilul de viață cu apă
alcalină? Apa cu pH neutru te poate ajuta.
Apa alcalină este recomandată pentru consum uzual. Totuși, există momente în care, după ce ai băut toată viața doar apă cu pH neutru, să îți fie greu să faci brusc această schimbare. De aceea, Finaqua DUO are două surse de apă, apă alcalină și apă cu pH neutru.
Pentru a face mai ușoară trecerea de la apa simplă la apa alcalină, prin folosirea filtrului Finaqua, poți să îți umpli paharul cu procente diferite din fiecare tip de apă. Iar pentru a-ți fi și mai ușoară trecerea, ți-am pregătit un mic ghid care să te ajute în acest proces:
Apa meselor
sănătoase
De obicei, recomandarea este ca apa pe care o consumăm să fie alcalină. Însă, în timpul mesei apare restricția apei alcaline din cauză că poate accentua producerea de acid gastro intestinal necesar digestiei. Iar această accentuare este din cauza faptului că apa alcalină are rolul de a alcaliniza acidul din stomac.
Dar acesta este necesar digestiei. Prin urmare, dacă acidul este alcalinizat, atunci organismul trebuie să producă mai mult acid pentru a realiza digestia. De aceea, în timpul mesei este recomandat consumul de apă cu pH neutru.
Ziua
Apă cu pH neutru
Apă alcalină
1
2
3
4
5
6
70%
60%
50%
40%
30%
0%
30%
40%
50%
60%
70%
100%
Desigur, acest ghid este orientativ. Ia-ți timpul necesar să crești procentul de apă alcalină în propriul tău fel, însă nu rămâne prea mult timp cu același procent deoarece se va instala obișnuința și apoi va fi dificil să mărești procentele. Studiile din psihologie spun că expunerea treptată este
cea mai potrivită pentru a ne învinge temerile. La fel și aici: expune-te treptat la consumul de apă alcalină și, astfel, vei putea face trecerea pe nesimțite. Iar garanția noastră este că atunci când vei observa beneficiile, nu te vei mai putea opri.
Am îmbrățișat secretul antioxidanților și am creat ingredientul potrivit care să ajute la prevenirea îmbătrânirii premature