Contul tău Finaqua
|
0
0%
Politica de Confidențialitate Finaqua - producător filtre apă

Politica de Confidențialitate

Munca noastră se învârte în jurul clienților noștri, motiv pentru care oferim respect, siguranță și o importanță deosebită tuturor nevoilor tale, de la serviciile pe care le oferim până la prelucrarea datelor cu caracter personal. În cele ce urmează îți vom explica pe larg ce fel de date colectăm de la tine, de ce o facem și, mai ales, cum le protejăm.



1.   INFORMAȚII GENERALE

Site-ul www.finaqua.ro este administrat de SC Finaqua Water Filters SRL. Societatea are sediul social în București Sectorul 1, Strada Pitar Moș nr. 23, Mezanin, Ap. 2, CUI: 40627891 și Nr. Ord. Reg. Comerțului: J40/1758/2019. Activitatea de promovare și încasare a contravalorii produselor Finaqua pe teritoriul României se face prin societatea  SC Finaqua Water Filters SRL. Confidențialitatea datelor cu caracter personal este asigurată de către administratorul site-ului și reprezintă una dintre cele mai importante practici pe care le derulăm. Pentru noi, intimitatea ta este foarte importantă, motiv pentru care îți vom explica în cele ce urmează:

Toate informațiile din această politică de confidențialitate sunt în conformitate cu legea și respectă normele impuse pentru colectarea și procesarea datelor cu caracter personal. Orice modificări pe care le aducem acestui document vor fi postate pe această pagină. Administratorul site-ul www.finaqua.ro își rezervă dreptul de a modifica Politica de Confidențialitate fără preaviz și doar în temeiul legii. De aceea, îți recomandăm să citești periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a fi la curent în cazul în care vor apărea modificări.

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și ca GDPR (General Data Protection Regulation), administratorul site-ului www.finaqua.ro îți poate prelucra datele personale în următoarele condiții:

Înainte de preluarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal îți vom cere întotdeauna acordul pentru aceste acțiuni. Atunci când vei dori să nu îți mai colectăm datele, vei putea să renunți prin butonul de dezabonare disponibil la finalul fiecărui e-mail pe care îl vei primi de la noi, prin ștergerea cookies sau prin modificarea setărilor de cookies. În cazul în care nu te descurci, trimite-ne un e-mail la office@finaqua.ro și te vom ghida.



2.           CE INFORMAȚII COLECTĂM DE LA TINE

Majoritatea informațiilor pe care le colectăm au ca scop îmbunătățirea experienței tale pe site-ul www.finaqua.ro, date care ne ajută să te identificăm mai bine, astfel încât să îți putem răspunde cât mai prompt și complet la solicitări. Datele tale personale nu vor fi niciodată vândute către alte companii, iar procesarea informațiilor furnizate de tine sunt folosite doar pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de www.finaqua.ro și a celor adiacente oferite de administratorul site-ului,  SC Finaqua Water Filters SRL, prin colaborări cu terțe entități sau proiecte derulate de administrator.

Colectăm de la tine:



3.           CUM COLECTĂM ȘI OPERĂM DATELE DE LA TINE

Datele tale ajung la noi, în siguranță, atunci când:

O altă categorie de date pe care le colectăm sunt cele care nu permit asocierea directă cu o persoană. Acest tip de date sunt anonime și sunt utilizate doar pentru a ne ajuta să îmbunătățim experiența vizitatorilor ajunși pe www.finaqua.ro și de a ști care pagini de pe site prezintă interes pentru clienții noștri. Aceste date sunt colectate prin cookies, folosind aplicații terțe precum Google Analytics, Facebook Pixel, etc. Informațiile generate de adresa de IP sau cookies vor fi transmise și stocate pe serverele acestor aplicații, în numele nostru, și sunt folosite doar pentru evaluarea website-ului. În cazul în care nu dorești să colectăm aceste tipuri de date, ai posibilitatea de a refuza utilizarea cookies prin selectarea setărilor corespunzătoare în browser-ul tău. Totuși, te avertizăm că în cazul în care alegi să refuzi utilizarea cookies există posibilitatea ca site-ul www.finaqua.ro să nu mai funcționeze optim pentru tine. Pentru mai multe informații privind Politica de Cookies, te rugăm să accesezi următorul link . De asemenea, îți putem oferi și posibilitatea de a te înregistra în platformă prin contul tău Facebook sau Google. Dacă optezi pentru una dintre aceste variante, vei fi direcționat către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia te vor informa cu privire la transferul datelor tale către noi. 

Poți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

 

3.1. Cum procesăm datele tale personale?

Datele tale sunt procesate pentru a-ți oferi o experiență facilă pe site-ul www.finaqua.ro. Toate datele pe care le colectăm de la tine sunt protejate prin tehnici adecvate. Operăm datele personale prin mijloace automate și manuale de colectare. Ce se întâmplă cu ele după ce ajung la noi?

O parte dintre datele tale personale ar putea fi transferate către terți, însă doar în situația în care există un consimțământ expres din partea ta. Excepție face momentul în care, dintr-un motiv sau altul, avem o obligație legală de a transfera date personale către entități juridice. Site-ul www.finaqua.ro poate conține anumite link-uri de acces către alte site-uri. Recomandarea noastră este să citești politicile de prelucrare a datelor personale prezente pe site-urile respective, deoarece ele pot diferi de politicile noastre și nu ne asumăm responsabilitatea cu privire la informațiile colectate de aceste site-uri.

În prezent, stocăm și prelucrăm datele tale cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a-ți proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne poți contacta oricând la adresa de e-mail office@finaqua.ro pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele tale, perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.



4.           DE CE ÎȚI COLECTĂM DATELE PERSONALE?

Motivele pentru care îți colectăm datele personale țin, în special, de dorința de a-ți oferi o experiență utilă și o colaborare cât mai productivă cu administratorul site-ului. Astfel, acestea sunt scopurile pentru care îți colectăm și operăm datele personale:

 

4.1. Pentru prestarea serviciilor oferite de SC Finaqua Water Filters SRL:

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între administratorul site-ului și tine. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

 

4.2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre:

 

            4.3. Pentru Marketing

Vrem să te ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care te interesează. În acest sens, îți putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/ SMS/ telefonic/ mobile push /web push/ etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ai achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea "Cont/Coșul meu" sau față de care ai arătat interes să le achiziționezi, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a-ți pune la dispoziție informații de interes pentru tine, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tău de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / achiziționate) pentru a-ți crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților tale și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra ta și nu te afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul tău prealabil. Te poți răzgândi și îți poți retrage consimțământul în orice moment, prin:

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la tine pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile tale fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne poți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii tale.

 

4.4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile tale fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Datele tale personale pot fi dezvăluite doar următoarelor entități:

Toate datele care ajung la terți sunt minimalizate și transmise doar pentru scopuri clar definite din punct de vedere legal și sunt confidențiale.



5.           CUM ÎȚI PROTEJĂM DATELE?

Datele tale sunt în siguranță alături de noi, deoarece am implementat și adoptat toate măsurile tehnice necesare pentru minimizarea riscului ca acestea să fie în pericol de a fi dezvăluite sau folosite incorect. Aceste măsuri te vor asigura de:

Protecția datelor personale este realizată prin intermediul programelor de criptare a fișierelor, firewall-urilor, a serverelor securizate, dar și a controalelor periodice care să ne asigure că datele tale sunt în continuare în siguranță. Lucrăm constant la îmbunătățirea securității bazei de date și a accesului la datele tale. Totuși, pentru un plus de siguranță, îți recomandăm ca și tu, la rândul tău, să-ți protejezi datele și să nu le oferi decât instituțiilor care pot face dovada că îți pot proteja datele.

Dacă bănuiești sau ai vreo dovadă că securitatea datelor pe care le-ai furnizat site-ului www.finaqua.ro a fost compromisă sau dacă dorești mai multe detalii despre măsurile de securitate pe care le-am adoptat în legătură cu datele tale personale, te rugăm să ne contactezi la office@finaqua.ro.

O altă măsură care îți garantează siguranța datelor personale este tipul de stocare a acestora. Administratorul site-ului www.finaqua.ro nu va stoca date mai mult decât este stipulat din punct de vedere legal sau mai mult decât este necesar pentru procesarea acestor date. Datele tale sunt stocate doar pe perioada de timp în care avem consimțământul tău să stocăm aceste date. De asemenea, informațiile despre tine sunt stocate în conformitate cu legile și reglementările în vigoare, ele fiind pasibile spre partajare către autoritățile competente, atunci când este cazul. În cazul în care datele tale nu sunt solicitate de vreo autoritate juridică, ele vor fi șterse după cum urmează:



6.            DREPTURILE TALE

Conform legislației europene în vigoare, beneficiezi de mai multe drepturi cu privire la colectarea și procesarea datelor tale personale. Acestea sunt:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, să anonimizăm aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continuăm în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, să anonimizăm aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continuăm în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

Pentru a beneficia de oricare din drepturile de mai sus, dacă dorești mai multe informații despre datele tale personale, dacă vrei să nu îți mai colectăm și procesăm datele sau pentru orice nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa: office@finaqua.ro.

Te rugăm să reții următoarele aspecte dacă dorești să îți exerciți aceste drepturi:

Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, te rugăm să ne trimiți cererea cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail de mai sus. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-ți verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității tale.

Nu vom solicita o taxă pentru a-ți exercita vreun drept în ceea ce privește datele tale cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea ta de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Te vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a-ți soluționa cererea.

Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ai făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Te vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să te întrebăm dacă poți să ne spui exact ce dorești să primești sau ce anume te îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea ta.

Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.



7.           EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Site-ul www.finaqua.ro poate conține anumite legături externe către alte site-uri/pagini web care nu sunt în proprietatea noastră. Administratorul site-ului www.finaqua.ro nu își asumă nicio răspundere cu privire la conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau materialele disponibile pe site-urile terțe. Nu suntem responsabili de pierderea datelor cu caracter personal și efectele negative care pot reveni în cazul pierderii//furtului/publicarea voită a datelor personale pe care le oferi acestor site-uri. De asemenea, nu ne facem răspunzători de daunele morale sau patrimoniale cauzate de accesul tău la aceste site-uri terțe.



8.           DISPOZIȚII FINALE

În cazul în care crezi că drepturile tale au fost încălcate, ai dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a-ți afecta dreptul de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil, și îți promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Dacă ai întrebări sau preocupări cu privire la modul în care colectăm și operăm datele tale personale sau dorești să îți exerciți oricare din drepturile prezente în acest acord, te rugăm să ne contactezi la adresa: office@finaqua.ro. 

Prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de către SC Finaqua Water Filters SRL, în conformitate cu această politică de confidențialitate și politica de cookies, disponibilă la acest link. (link către politica de cookies)