Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Sisteme filtrare apa robinet | Apa alcalina antioxidanta
Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 1 FLUX

Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 1 FLUX

Baterie cu 1 Flux de apă pentru sisteme de filtrare, simplă, din inox, în 4 variante de culori. Poate fi folosită pentru sistemele de filtrare cu furtun de 1/4" (6 mm). Este bateria inclusă în pachetul sistemului Finaqua UNO

195
reducere
10
176
Rate lunare
de la 14,63

Prezentăm noul nostru robinet premium pentru sistemele de filtrare a apei, inclus în pachetul sistemului de filtrare Finaqua UNO. Cu un furtun de conectare de 1/4" (6 mm), acest robinet asigură compatibilitate fără cusur cu majoritatea sistemelor de filtrare a apei. Este disponibil în patru variante de culori, astfel încât să se potrivească perfect cu designul bucătăriei dvs.

 

Bucurați-vă de comoditatea unei rotații libere de 360 de grade, care oferă flexibilitate și ușurință în orice mediu de bucătărie. Construit integral din oțel inoxidabil durabil, acest robinet este proiectat să reziste la uzură, zgârieturi și coroziune, asigurând performanță și fiabilitate de lungă durată.

 

Cu un debit recomandat de 2 litri pe minut, puteți savura un jet constant de apă filtrată ori de câte ori aveți nevoie. Actualizați-vă sistemul de filtrare a apei astăzi cu ajutorul robinetului nostru de înaltă calitate, conceput pentru a livra apă curată și gustoasă direct în paharul dvs.

Salvarea planetei
începe cu tine
Nu mai cumpăra plastic
care să ajungă în natură
Acțiunile noastre individuale sunt cele care
contează.
Astăzi, este evident că planeta noastră este în
pericol.
Orice sticlă care nu ajunge să îmbolnăvească
natura îi acordă timp planetei să se recupereze
pentru noi și generațiile următoare.
Află câți bani salvezi și
cât plastic NU va ajunge în natură,
folosind filtrele Finaqua