Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Apa de la robinet din e și mai bună atunci când o filtrezi

Apa de la robinet din România e și mai bună atunci când o filtrezi profesionist

01 iunie 2022 | scris de Finaqua

Accesul la apă potabilă a fost dintotdeauna important pentru evoluția noastră ca umanitate. Încă de la bun început, primele noastre nevoi au fost să ne aducem apa cât mai aproape de casă. Acesta a fost unul dintre principalele elemente care ne-au ajutat să evoluăm înspre o societate care azi, de exemplu, ia apa de bună, indiferent de unde vine și ce adună cu ea de pe drum.

 

Evoluția naturală a venit, însă, cu efecte negative. Urbanizarea, industrializarea ne-au „împins” să murdărim tot mai mult apa din natură. Așa că am început să găsim soluții prin care să o curățăm. Și în loc să ne întoarcem la natură, am inventat stațiile de epurare și tratare a apei potabile. În România avem zeci de astfel de „fabrici de apă” care au ca scop filtrarea apei pe care o luăm din natură. Însă, ca de obicei, când omul pune mâna pe natură, o va distruge. Așa că, nici până azi nu am reușit să găsim o soluție prin care această industrie de tratare a apei să fie eficientă 100%.

Curată și, totuși, nesănătoasă

 

Apa reprezintă principala sursa de viaţă pentru om, precum şi pentru toate celelalte vietăţi şi plante de pe Terra. Practic, nu degeaba casa noastră noastră poartă denumirea de “Planeta Albastră”. Abilitatea ei de a se strecura printre cele mai mici locuri îi oferă proprietatea de a transporta spre celule atât substanțe benefice, cât și nocive, în funcţie de sursa din care ne procurăm apa.

Ce conţine apa de la robinet, de fapt? 

  • Clorul, pe cât de benefic, pe atât de nociv

Clorul este adăugat în apă pentru a o dezinfecta și curăța de posibile elemente nocive. În același timp, fiind extrem de agresiv, atacă pielea, părul, unghiile și contribuie la îmbătrânirea întregului organism, prin răspândirea de radicali liberi.

  • Microorganismele care se strecoară mișelește în apă

 

Deși se întâmplă rar datorită clorului, uneori, în apa de la robinet se pot strecura sau dezvolta bacterii și paraziți. Odată contaminată, apa ajunge în casele noastre, direct la robinet şi declanșează infectări, care pot evolua în epidemii. De pildă, în perioada noiembrie 2018 - aprilie 2019, peste 200 de italieni din Bologna s-au îmbolnăvit de giardioză (boală ce se remarcă prin diaree, dureri abdominale severe, greaţă; cauzată de parazitul intestinal Giardia duodenalis), din cauza consumului de apă de la robinet netratată corespunzător.

 

  • Rugina, dușmanul apei curate

 

Chiar dacă vine curată de la sursă, apa trebuie să străbată adesea cale lungă prin rețeaua de canalizare pentru a ajunge în paharul tău. De multe ori, aceste reţele de livrare a apei sunt învechite, realizate din materiale neconforme sau chiar ruginite, fapt ce poate afecta sănătatea.

 

  • Pesticidele, pericolul invizibil din apă

 

Pesticidele pot ajunge în apa noastră din cauza agriculturii practicate la nivel industrial în preajma lacurilor de acumulare. Chimicalele din pesticide sunt toxice şi cauzează cel mai des simptome de greaţă. De notat este că, în timp ce UE permite un nivel de pesticide de până la 0.50 μg/l, în India, de pildă, este absolut interzis ca apa să conţină pesticide.

Finaqua - alternativa la apa de la robinet

 

Condițiile de calitate a apei potabile, în România, sunt reglementate prin lege, iar vestea bună este că apa de la robinet din România are o calitate bună, în comparație cu multe alte țări din lume. Cu toate acestea doar 40% dintre români consumă apă de la robinet, restul mulțumindu-se cu apă îmbuteliată sau filtrată prin căni filtrante. Însă acele soluții de hidratare nu sunt optime. Dacă sticlele de plastic sunt costisitoare și poluează, cănile filtrante, în marea lor majoritate, nu reușesc să facă față filtrării, iar debitul apei este redus.

 

Nu poţi ajunge la munte? 

Nicio problemă, adu muntele la tine, cu Finaqua!

 

Apa de la robinet poate fi, în continuare, bună de consumat, atâta timp cât nu conţine reziduurile şi rugina tocmai amintite. Ba mai mult decât atât, ar putea fi chiar îmbunătăţită.

 

Finaqua îţi aduce soluţia optimă: cea a apei filtrate chiar de tine, la capătul circuitului prin care aceasta trece: robinetul tău! Astfel, oricât de multe impurităţi ar fi adunat apa pe drumul său către pahar, filtrele Finaqua, concepute special pentru infrastructura noastră, o purifică în totalitate, reconectându-te cu natura. Pe lângă faptul că o curăţă de orice impuritate, Finaqua are grijă să-ţi şi îmbogăţească apa cu minerale, oferindu-i un pH alcalin! 

 

Vei avea, la final, o apă limpede, ca de fântână, proaspătă, antioxidantă - o apă pe care strămoşii noştri au consumat-o atâţia ani la rând, asigurându-şi longevitatea şi starea de bine. Este timpul să renunţi la plastic, drumuri inutile la supermarket, bani aruncaţi pe geam şi impurităţi. Alege Finaqua şi adu-ţi izvorul natural direct acasă, astfel încât să poți spune cu încredere:

 

  • Adio rugină și reziduuri
  • Adio apă cu clor
  • Bun venit apă alcalină, antioxidantă și microstructurată natural

 

Filtrele Finaqua UNO și DUO îţi oferă tot ce-i mai bun din apa de la robinet, înlăturând, totodată, orice substanţe nocive. Este o adevărată investiţie pe termen lung, deoarece îţi va proteja imunitatea şi starea de bine.

 

Mai mult decât atât, ţine cu natura, folosind zero plastic şi zero electricitate. Un simplu dispozitiv mecanic este suficient pentru a-i reda apei de la robinet naturaleţea din munţi prin tehnologia inspirată din natură, în 4 sau 6 paşi.Suntem 70% apă, iar calitatea apei pe care o bem este extrem de importantă. Apa este cea care transportă mineralele și nutrienții la celule și ajută la eliminarea reziduurilor metabolice. Alege să bei apă curată, alcalină și antioxidantă, apă naturală. Sănătatea și longevitatea ta și a familiei tale sunt influențate în mod direct de cantitatea și calitatea apei pe care o consumați.

ANTERIOR
Cele 6 beneficii ale apei alcaline care te vor ghida spre o viață plină de energie, vitalitate, potențial
URMĂTOR
Jos pet-ul! Apa îmbuteliată e ca felia de măr ambalată în plastic. De ce ai cumpăra așa ceva?
Vrei încă
100 de lei
reducere?
În plus față de reducerea
temporară de 30% de pe site?
Primește la tine acasă:
apă alcalină, antioxidantă, microstructurată, ionizată natural și îmbogățită cu magneziu și hidrogen.